Bona_machine

Diensten

Geef uw parketvloer weer een moderne look

Vloertjeschuren is al sinds 1999 actief met het schuren en afwerken van parketvloeren. Dankzij de ruime ervaring zorgen wij voor een perfecte vloer. U zult versteld staan van het resultaat. Nu hoor ik u denken: “we hebben net alle muren gedaan, moet ik daarna alles weer schoonmaken of afdekken?” Nee, dat hoeft niet! Bij Vloertjeschuren bent u aan het juiste adres want wij schuren uw vloer geheel stofvrij met de nieuwste apparatuur.

Voor een extra mooie vloer is een professionele afwerking een echte aanrader. Wij hebben ruime ervaring met diverse manieren van lakken en oliën. Vroeger zagen gelakte vloeren er vaak wat kunstmatig uit door het glimmen van de lak. Tegenwoordig is dat niet meer per se het geval. Bij Vloertjeschuren zorgen wij ervoor dat het parket een mooi uiterlijk krijgt door bijvoorbeeld te kiezen voor een ultramat-lak. Wij maken bij de afwerking gebruik van uitstekende en uitgebreid geteste middelen, zoals Monocoat, Rigostep, Woca, Bona, Osmo, Vesting en Royal.

Naast deze manier van lakken kunt u ook kiezen voor een hardwax olielaag als afwerking. Daarvan hebben wij meer dan dertig kleuren in het assortiment. Met deze brede keuze zit er voor uw vloer gegarandeerd een perfecte kleur bij voor de metamorfose van het parket. Wij geven u graag advies over welke kleur het beste past in uw situatie. Bij alle vormen van parketafwerking heeft u gegarandeerd heel weinig onderhoud, mede dankzij de slijtvastheid van de sterke beschermlaag.

Ook nemen wij graag de zorg uit handen wat betreft de randafwerking. Voor een degelijk resultaat is een goede afwerking bij de randen en hoeken essentieel. Denk hierbij aan het plaatsen van plinten. Wij adviseren u bij de keuze van de ideale plinten voor uw kamer.

Heeft u interesse in een of meerdere van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Mijn diensten

Zoals onze naam al doet vermoeden, verzorgen wij het schuren van uw parketvloer. Hierdoor ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Qua overlast hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij houden uw kamer geheel stofvrij. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u net uw kamer heeft gesausd en u daarna weer opnieuw kan beginnen of een grote schoonmaak moet houden van alle stof. Ook voor een mooie afwerking van het parket helpen wij u graag. Door middel van de beste afwerkmiddelen zorgen we voor een prachtig resultaat.

Mijn diensten
PARKET SCHUREN
60%
PARKET AFWERKING
45%
RAND AFWERKING
75%