Bona_machine

FAQ

Frequently Asked Questions

Op deze pagina treft u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u deze gerust stellen via de contactgegevens onderaan de pagina of vul het formulier in op de pagina Contact. Wij zullen dan spoedig antwoorden.

Mijn vloer is erg verkleurd, wat nu?
Wij kunnen de vloer weer mooi licht van kleur maken. Let wel: dit is alleen te doen bij lichtere houtsoorten zoals beuken, essen, eiken en maple. Bij donkere houtsoorten is dit erg lastig.

Hoe onderhoud ik mijn parketvloer?
Als wij eenmaal klaar zijn wil je natuurlijk je vloer in topconditie houden. U krijgt van ons een onderhoudspakket als u gebruik maakt van onze diensten. Als dit pakket op is bestel je heel eenvoudig een nieuwe bij ons.

Moet mijn kamer leeg zijn als jullie gaan schuren?
Uiteraard streven wij naar een geweldig resultaat. Dan is het voor ons erg prettig als er geen obstakels meer in de weg staan. Hoe leger de kamer, hoe beter.

Jullie schuren stofvrij is dat ook echt stofvrij?
Ja zoals het al zegt stofvrij u hoeft niks meer af te plakken of te dekken wij werken netjes en zorgvuldig.

Hoe lang duurt het schuren van mijn kamer?
Dat is geheel afhankelijk van de grootte en de slijtage op de vloer. In de praktijk is het vaak 50 m2 schuren en twee keer lakken of 60 m2 schuren en oliƫn. Na de voorinspectie kunnen wij een schatting maken van de duur. Bij ons staat kwaliteit boven snelheid.

Wanneer is de vloer droog?
Na de laatste laklaag aangebracht te hebben is dit 24 uur. Bij de laatste olielaag is dit 24 tot 36 uur.
Uiteraard is de vloer dan droog en beloopbaar de vloer zal pas na tien dagen op volle sterkte zijn dus u dient tot die tijd wel voorzichtig te zijn met spullen schuiven en vuil onder uw schoenen.

Komen jullie langs om de vloer te beoordelen?
Ja, het liefst doen wij een geheel kosteloze voorinspectie. U kunt ook een foto sturen, zodat wij inzicht krijgen van de aanwezige slijtage. Ook kunnen we bij de inspectie het plan van aanpak en uw speciale wensen bespreken.

Mijn diensten

Zoals onze naam al doet vermoeden, verzorgen wij het schuren van uw parketvloer. Hierdoor ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Qua overlast hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij houden uw kamer geheel stofvrij. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u net uw kamer heeft gesausd en u daarna weer opnieuw kan beginnen of een grote schoonmaak moet houden van alle stof. Ook voor een mooie afwerking van het parket helpen wij u graag. Door middel van de beste afwerkmiddelen zorgen we voor een prachtig resultaat.

Mijn diensten