Bona_machine

parket schuren

UW VLOER PROFESSIONEEL LATEN SCHUREN

Is uw vloer toe aan een nieuw leven? Heeft het krassen, putten of kleurverschillen? Vroeg of laat komt u er achter dat u vloer niet zo mooi meer is.

Vloertjeschuren.nl biedt uitkomst door onze jarenlange ervaring en onze moderne apparatuur, kunnen wij uw vloer er weer uitlaten zien als nieuw.

Afhankelijk van de houtsoort en u wensen kunnen wij u vloer behandelen, denk aan:

  • Stofvrij schuren
  • Polijsten
  • Borstelen
  • Lakken
  • Oliën
  • Waxen
  • Kleuren

WAAROM EEN PARKETVLOER SCHUREN?

Een parketvloer is van echt hout gemaakt, en bij normaal gebruik voor een leven lang  geschikt als vloer. Door het gebruik zullen op de parketvloer na verloop van tijd vlekken en krassen zichtbaar worden. Doordat hout goed te bewerken is en leeft kan het weer als nieuw gemaakt worden door de parketvloer te schuren. U kunt de parketvloer na het schuren desgewenst ook een ander uiterlijk geven door het in een andere kleur te latten lakken. Een oude parketvloer wordt door deze behandeling weer als nieuw en kan weer jaren mee!

U WILT UW PARKETVLOER SCHUREN? LAAT U DAT OVER AAN EEN SPECIALIST OF WILT U HET ZELF DOEN?

Als u een parketvloer schuren zelf kunt doen dan zult u moeten zorgen dat u de juiste gereedschappen en materialen tot uw beschikking heeft. Er zijn parketschuurmachines te huur. Dit is voor veel mensen echter belemmerd door de rompslomp en het eigen risico bij schade aan de machine. De topkwaliteit parketschuurmachine welke de parketspecialist tot zijn of haar beschikking heeft is meestal niet te huur voor particulieren. Daarnaast moet u echt goed weten hoe u de vloer moet schuren om een egaal geschuurde parketvloer te krijgen. Als u de parketvloer op een verkeerde manier schuurt dan is het hout meestal definitief beschadigd. Het herstel van een beschadigde parketvloer is voor u veel duurder uit dan het in een keer goed te laten doen door een vloerenspecialist. De vloerspecialist vloertjeschuren.nl uit Hillegom is al jaren gespecialiseerd in parketvloeren schuren. Zoals u van vakmensen mag verwachten hebben zij de beste tips en adviezen voor u met betrekking tot uw parketvloer. Uw parketvloer is weer als nieuw als vloertjeschuren.nl uw vloer heeft behandeld.En uiteraard gebeurd alles stofvrij u moet er toch ook niet aan denken om daarna uw hele woning weer af te stoffen.

PARKETVLOER SCHUREN LATEN DOEN?

Als u weeer een schitterende parketvloer wilt en er zuinig op bent, dan kunt u uw parketvloer laten schuren door een specialist met het juiste gereedschap. Parketvloeren schuren is een vak apart. Een echte specialist zal uw parketvloer weer  een schitterende uitstraling geven. U kunt na het schuren kiezen voor verschillende afwerkingen;

Lakafwerking parketvloer
Olie-afwerking parketvloer
Hardwax afwerking parketvloer
Alle materiaalafwerkingen welke na het schuren van de parketvloer aangebracht kunnen worden zullen er voor zorgen dat de parketvloer weer jaren mee zal gaan. Hardwax en olie dienen op gezette tijden onderhouden te worden. Lak is bijna onderhoudsvrij,  iets duurzamer  dan de andere 2 varianten afwerking en na verloop van tijd beter bestand tegen vocht. Voor het onderhoud aan uw parketvloer kunt u vaak bij uw vloerspecialist periodiek een onderhoudsbeurt inplannen.