Bona_machine

Prijzen

Een mooie, moderne vloer zonder hoge kosten

Als u besluit om uw vloer te laten renoveren bent u veel goedkoper uit dan met het leggen van een geheel nieuwe vloer. Daarom hebben we het heel eenvoudig voor onze klanten gemaakt door diverse pakketten aan te bieden. Zo kunt u uw vloer al voor €20,95 per m2 geheel stofvrij laten schuren en oliën.

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op normale omstandigheden en een werkvrije, oftewel lege, ruimte. Bij sommige omstandigheden wordt een extra toeslag in rekening gebracht. Bijvoorbeeld bij bovenmatige slijtage aan het parket en bij de vernageling van vloerdelen. Hetzelfde geldt voor de reiskosten.

Wij leveren tevens een gratis onderhoudspakket, ongeacht de grootte van de opdracht. Met dit pakket kunt u zelf op eenvoudige wijze het parket in goede staat houden.

Prijzen:

Uw houten vloer oliën? Zie onze pakketten

Pakket brons
€17,50 per m2.
Drie keer schuren, geen afwerking.
De vloer wordt uiteraard stofvrij geschuurd. U werkt uw vloer zelf af op de gewenste manier.
Brons

Pakket zilver (meest gekozen)
€22,95 per m2.
Drie keer geschuurd en afgewerkt met één laag olie.
De vloer is na 24 uur beloopbaar, maar u dient zelf nog één laag onderhoudsolie aan te brengen na 48 uur.
Zilver

Pakket goud
€27,50 per m2.
Drie keer geschuurd en afgewerkt met één laag 2K-olie.
Het voordeel hiervan is dat u na acht uur de vloer in gebruik kunt nemen (beloopbaar). U kunt dus snel al uw meubels terugplaatsen en genieten van uw vloer.
Goud

Uw vloer lakken? Zie onze pakketten

Pakket brons
€29,95 per m2.
Drie keer schuren en afgewerkt met twee lagen lak.
Wilt u een invisible look (onbehandelde uitstraling)? Dan komt er een toeslag bij van €7,- per m2.
Brons

Pakket zilver
€34,95 per m2.
Drie keer schuren en afgewerkt met drie laklagen voor extra slijtvastheid.
Al onze prijzen zijn gebaseerd op oppervlaktes vanaf 30 m2 en onder normale omstandigheden.
Denkt u hierbij aan lege ruimtes, geen parkeerkosten, bovenmatige slijtage, kromme vloerdelen of gespijkerde delen. Hier dienen wij dan een toeslag voor in rekening te brengen.
Zilver

pakket goud
€39,95 per m2.
Drie keer schuren en afgewerkt met olie en lak vraag naar de mogelijkheden voor uw vloer eerst kleuren daarna lakken voor het mooiste effect.
Goud

Offerte maken

Mijn diensten

Zoals onze naam al doet vermoeden, verzorgen wij het schuren van uw parketvloer. Hierdoor ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Qua overlast hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij houden uw kamer geheel stofvrij. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u net uw kamer heeft gesausd en u daarna weer opnieuw kan beginnen of een grote schoonmaak moet houden van alle stof. Ook voor een mooie afwerking van het parket helpen wij u graag. Door middel van de beste afwerkmiddelen zorgen we voor een prachtig resultaat.

Mijn diensten
parket schuren
100%
parket afwerking
80%
rand afwerking
75%
stofvrij schuren
100%